çikolata günü için ürünler (3)

Seylon Tarçını

Seylon Tarçını

16. yüzyılda Portekizli kaşifler, Sri Lanka'da Ceylon tarçınını keşfetmiş ve bu baharatı 16. ve 17. yüzyılda Avrupa'ya getirmiştir. Ceylon tarçını, 10 metreye kadar boylanabilen ve Ceylon ile Güney Hindistan ormanlarında doğal olarak yetişen ağaçlardan elde edilmektedir. Bu baharat, üç yaşındaki sürgünlerden kesilen en ince iç kabuğundan yapılmaktadır. Gerçek Ceylon tarçını, yoğun bir aromaya ve mükemmel bir lezzete sahip bir baharattır. Onu bir kez tadan herkes, bu baharatın sahip olduğu farklı tat niteliklerini iyi bilir. Karbonhidrat (g / 100 g): 4,0 Yağ (g / 100 g): 3,0 Protein (g / 100 g): 28 Enerji (kcal): 160 Son kullanma tarihi: En az 18 ay Net ağırlık (g): 30
Kakao çekirdekleri - doğal

Kakao çekirdekleri - doğal

Doğal organik ham kakao çekirdekleri Net ağırlık: 100 g 100 g başına enerji değeri: 565 kcal Son kullanma tarihi: 18 ay
Hindistan Cevizi Unu Garnec

Hindistan Cevizi Unu Garnec

Hindistan cevizi unu, kurutulmuş hindistan cevizi posasından yapılan bir un türüdür. Her türlü hamur işinde kullanılır, ancak özellikle hindistan cevizinin hafif tatlı tadı nedeniyle şekerlemelerde tercih edilir. Hindistan cevizi unu, ortalama tahıl ununa göre daha düşük bir glisemik indekse sahiptir ve ayrıca lif, protein ve sağlıklı yağlar açısından zengindir. Bu ürün glüten içermez. Ürün, her üretim aşamasında glüten için test edilmektedir. Garnec, Rusya'da ürünlerini "Çizgili Tahıl" markasıyla etiketleme hakkını elde eden ilk firma olmuştur. Bu marka, çoğu gelişmiş ülkede tanınan Avrupa Çölyak Dernekleri'nin glütensiz ürünler için bir güvenlik işaretidir. Ağırlık: 300 g